sunnuntai 24. helmikuuta 2013

1. pv

Christmaanit ovat hyvin reipasta porukkaa. Ronja on lähtenyt hyvin äidillisesti hoitamaan pienokaisiaan. Ronja myös toipuu hyvin leikkauksesta. Odottelemme vielä, että maito laskeutuu paremmin. Luvassa viralliset passikuvat kaiketi huomenissa. Christmaanit ovat kaikki hyvin kookkaita ja työnimet muuttuivat sitten kokonaan alkuperäisistä ideoista.

1. poika on Turha, tämä tuli siitä, kun Turhan hiljaa hyvä tulee. Illan tunnit olivat hyvin  pitkät ja turhautuminen ilmeni näin. Turha on punavalkoinen reipas poika, joka panoi 417g. Turhalla on läpipään piirto, kokonainen kauluri, joka on vaseammmalta puolelta leveämpi kuin kaiksoisveljellään Taistolla. Turhan on myös punaisista vaalein väriltään. Turha ei siis ole mikään turha jätkä:)

2. poika on Taisto, tämä punavalkoinen tulisielu painoi 388g. Taiston nimi syntyi siitä, koska mamma-Ronja oli koko illan niin urhea ja jaksoi taistella samoin nämä pennut. Myös Taistolla on läpipään piirto ja kokokauluri. Läpipään piirto muodostaa päälaelle neliömäisen kuvion.

3. poika on Piirto, tällä mustavalkoisella on myös kokokauluri ja läpipään piirto, tästä Piirrosta tämä 361g pienin pojista sai myös nimensä.

1. tyttö on Täplä, Täplällä on mustavalkoinen on läpipään piirto, jonka keskellä on musta täplä. Täplä painoi 399g, eli iso tyttö oli.

2. tyttö Unelma on punavalkoinen narttu, jolla on kokonainen kauluri ja läpipään piirto. Muistuttaa paljon veljeään Turhaa, mutta on tummempi punaiselta väriltään. Unelma painoi 380g. Unelma sai nimensä Vuorineuvos Tuuran sihteeristä, lähti tämäkin niistä turhautumisen tunneista.:)

3. tyttö Runo on mustavalkoinen naamastaan tumma tyttö, jonka nenää ympyröi  ikään kuin valkoinen sydän. Runolla on myös kokonainen kauluri. Runo oli porukan pienin, joka painoi "vain" 349g. Runon päälaelta lähtee valkoinen puro kohti selkää. Tämä tyttö oli alkujaan Puro, joka polveutui Uuno Turhapurosta, joka polveutuu turhaumasta. Tämä puro niskassa oli osuva nimi tälle. Mutta tänään tämän kaverin alkuperäinen työnimi vaihtui Runoksi.

Uteliaille tiedoksi, tämän pentueen viralliset nimet alkavat T-kirjaimella


4 kommenttia:

  1. Hienoa! Söpöt nimet :) ja nyt vaan passikuvia odottelemaan!
    Oona & Heli

    VastaaPoista
  2. Suloisia nimiä, ja erittäin nokkelasti perusteltuja :-) Kuvia täälläkin innokkaana odotellessa...
    Saara

    VastaaPoista
  3. Kylläpä kuulostavat suloisilta. Varsinkin Runon nenä. Onneksi kaikki on mennyt hyvin. Heli R

    VastaaPoista
  4. Jos ne kerran T:llä alkaa niin ehdotus Taiston nimeksi täältä päin on "True Fighter" ;-)
    Oona & Heli

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.